Feyter als werkgever

Feyter Group

FAMILIEBEDRIJF

In de afgelopen decennia is Feyter Group sterk gegroeid. Maar ondanks alle veranderingen die bij een groeiend bedrijf horen, zijn we bovenal een familiebedrijf gebleven. En dat heeft de nodige voordelen!

Lees meer

Feyter Group

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Feyter Group biedt vele voordelen! De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in of resulteren uit de bedrijfstak CAO’s. Naast een prima salaris bieden wij verder ook een goed pensioen, verzekering van je arbeidsongeschiktheid, ontwikkeling door opleidingsmogelijkheden en een prima woon – werk vergoeding.

Lees meer

Feyter Group

Divisies & Locaties

Sinds de start in 1959, toen het bedrijf nog ‘De Feijter Staalbouw’ heette, maakte het bedrijf snel naam en werden al snel locaties toegevoegd.

Lees meer

Van eenmanszaak
tot internationale groep ondernemingen

Een stukje geschiedenis…

Sinds de start in 1959, toen het bedrijf nog De Feijter Staalbouw heette, maakte het bedrijf snel naam en werden al snel locaties toegevoegd. In 1963 is het bedrijf verhuisd naar de Mr. F.J. Haarmanweg 17 in Terneuzen. Op dit adres is tot vandaag de dag het hoofdkantoor van Feyter Group gevestigd, met grote werkplaatsen in diverse bedrijfshallen.

In 1980 werd een nieuw bedrijf toegevoegd; De Feijter Verhuur- en Handelsmaatschappij, wat we sinds 2006 kennen als Feyter Forklift Services.

Een nieuwe uitbreiding volgt twee jaar later door de overname van het succesvolle Tekenbureau Faktor in Middelburg. Het specialisme van Faktor is het maken van bouwkundige ontwerpen voor beton-, hout- en staalconstructies en de begeleiding van vergunningaanvragen. Samen met de andere takken van Feyter Group ontstaat er een ijzersterke speler op de markt, die gezamenlijk een totaalpakket aanbieden.

Meer over Feyter Group

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×