Familiebedrijf

Feyter Group, ’n familiebedrijf pur sang

In de afgelopen decennia is Feyter Group sterk gegroeid. Maar ondanks alle veranderingen die bij een groeiend bedrijf horen, is Feyter Group bovenal een familiebedrijf gebleven. Alex van ’t Westeinde, kleinzoon van oprichter en naamgever Marinus de Feijter, is directeur van de Feyter Group. Eric van ’t Westeinde is oprichter van Feyter Forklift Services en heeft daarnaast een adviserende functie binnen de overkoepelende groep. Broers Robert en Flemming zijn ook werkzaam binnen Feyter Group: Robert van ’t Westeinde is directeur van het Duitse zusterbedrijf Feyter Gabelstapler GmbH en Flemming van ’t Westeinde is werkzaam bij Thermosan Engineering, onderdeel van Industrial Services.

Werken met plezier

Die kenmerkende sfeer die bij een familiebedrijf hoort, vind je in alle facetten bij Feyter Group terug. Een informele sfeer, korte lijntjes en genoeg ruimte voor initiatieven. Het zijn onder meer deze kenmerken die het werken erg plezierig maken. De bedrijven binnen Feyter Group zijn stuk voor stuk erg dynamisch en tonen een continue groei.

Als werknemer krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de laatste technieken in hun vakgebied.

Wil jij ook deel uitmaken van de Feyter-familie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×