Werken & leren

Feyter Group denkt graag met jou mee over jouw opleiding en geeft ruimte voor jouw ontwikkeling. Wij zijn van mening dat je nooit bent uitgeleerd en dat groei in alle facetten een continu proces is. We waarderen het als je bereid bent om relevante aanvullende opleidingen of cursussen te doen.

Voor wat betreft onderstaande mogelijkheden binnen Feyter maken we graag kennis met jou om te kijken hoe we hier gezamenlijk verdere invulling aan kunnen geven.

LEER – WERK TRAJECT (BBL)

Regelmatig zijn wij op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige jongeren voor een leer werk traject (BBL) met ondersteuning van onze praktijkopleiders. Daarbij leren wij jou in samenwerking met Scalda en een bedrijfsschool (bijvoorbeeld M-force) in 3 a 4 jaar een gaaf vak waardoor ook jij een mooie en goed betaalde baan zult krijgen. Gedurende dit traject zit je gedeeltelijk op school en ben je gedeeltelijk aan het werk als bijvoorbeeld; Service monteur mobiele werktuigen, Constructiebankwerker – lasser, Onderhoudsmonteur of Verspaner. Wij betalen de opleiding voor jou en je ontvangt ook nog eens maandelijks een vast salaris. Na dit traject ontvang je een niveau 3 diploma en kan je vervolgens verder doorgroeien (met aanvullende opleidingen en cursussen) naar een allround vakman binnen Feyter Group. 

Onderstaand zie je schematisch weergegeven welke leerroutes beschikbaar zijn en de functies waar je naartoe kunt doorgroeien. 

 

SCHEMA LEERROUTES

STAGE OF AFSTUDEEROPDRACHT

Zoek jij een uitdagende stage of afstudeeropdracht, dan ben je bij Feyter aan het juiste adres. Met regelmaat faciliteren wij stages en afstudeeropdrachten op MBO en HBO niveau. Deze zijn meestal technisch gericht maar kunnen ook te maken hebben met HR, financieel, management, veiligheid of kwaliteit (systemen). 

VAKANTIEWERK

Ben jij op zoek naar een goed betaalde baan gedurende de vakantieperiode en volg je een technische opleiding en/of zit techniek in jouw DNA. Ben jij verder niet bang om de handen uit de mouwen te steken en ben jij zelfstandig, ook dan ben je natuurlijk welkom bij ons.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in één van de bovenstaande mogelijkheden binnen Feyter, solliciteer dan direct.

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×