Arbeidsvoorwaarden

CAO’s

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in of resulteren uit de bedrijfstak CAO’s. Voor Forklift Services en Industrial Services is dat de CAO Metaalbewerkingsbedrijf en voor Civil Engineering is dat de CAO Architectenbureaus. Daarin zijn, in samenspraak tussen de werkgevers – en werknemersorganisatie, goede afspraken voor jou gemaakt.

Pensioen

Feyter Group vind het belangrijk dat je na je werkzame leven een goed pensioeninkomen hebt. Wij hebben in tegenstelling tot wellicht anderen bedrijven (die een beschikbare premieregeling aanbieden), gekozen voor een uitkeringsregeling. In deze pensioenregeling staat de uitkering vast, het pensioen dat wordt toegezegd kun je bij je pensioenleeftijd dan ook verwachten. Kortom er zijn duidelijke afspraken gemaakt over je pensioen, je weet wat je krijgt. Feyter betaalt bijna 60 % van de premie voor jou.

De premieregeling daarentegen is een soort beleggingsrekening waarbij je als werknemer risico draagt en wanneer de beleggingen en rentes tegenvallen, er minder pensioen kan worden aangekocht.

Verzekering (langdurige) arbeidsongeschiktheid

Helaas komt het toch voor dat iemand langdurig (> 2 jaar) ziek of arbeidsongeschikt word. Vaak komen mensen hierdoor in de (financiële) problemen. Feyter probeert dit risico voor zijn werknemers op te vangen door een verzekering hiervoor aan te bieden en 50% van de premie voor haar rekening te nemen. Zodoende hebben onze verzekerde werknemers, indien ze langdurige ziek of arbeidsongeschiktheid worden, recht op een aanvulling van de UWV uitkering, gratis hulp en ondersteuning van een persoonlijk contactpersoon en onafhankelijke experts.

Opleidingen

Feyter is volledig afhankelijk van het vakmanschap en ontwikkeling van zijn medewerkers. Daarom investeren wij veel in opleidingen. Van een 1 daagse cursus tot een vier jaar durende beroepsopleiding, van een opleiding flensmonteur tot een opleiding in het veilig gebruik van een heftruck en van samenwerking met diverse opleidingsinstanties tot een eigen bedrijfsschool. Feyter is van mening dat je nooit bent uitgeleerd en dat groei in alle facetten ’n continu proces is.

Woon – werk vergoeding / tunnelkosten

Feyter zorgt ervoor dat je onbezorgd naar je werk kunt reizen. Zo bieden wij een maandelijks vaste onbelaste vergoeding voor het woon – werk traject. Moet je door de tunnel dan verstrekken we jou een T-TAG. Misschien heb je zelfs geen eigen vervoermiddel en kan je dan gebruik maken van ons bedrijfsvervoer.

Het werken bij één van de bedrijven binnen Feyter Group biedt ook nog de volgende voordelen:

  • Een uitdagende baan bij een grote speler in de markt
  • Je krijgt 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen
  • Samen met je collega’s bouw je aan de groei van een innovatieve en flexibele organisatie!
  • De mensen waarmee je samenwerkt, zijn professionele, enthousiaste en gepassioneerde collega’s
  • Binnen de Feyter Group bedrijven heerst een informele, no-nonsense bedrijfscultuur
  • Regelmatig worden er borrels en personeelsuitjes georganiseerd
  • Je hebt de beschikking over een modern personeelsinformatiesysteem

 

* De exacte mix van arbeidsvoorwaarden kan afwijken afhankelijk van divisie, bedrijf of functie! 

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×