Stephan Baas

Teamleider Verspaning

Stephan Baas, teamleider verspaning, is voor veel mensen uit het bedrijfsleven een bekende. Logisch, want Stephan werkt inmiddels al sinds 2001 voor Feyter Group.

“Elke dag brengt weer een nieuwe uitdaging”, vertelt Stephan. “Metaaltechniek spreekt mij ontzettend aan: vraagstukken oplossen, passende oplossingen verzinnen”.

Direct gevolgd door “Het helpen van klanten, het contact en het aansturen van de mannen op de werkvloer, dat is wat het zo mooi maakt.” 

Stephan gaat verder: “Het geeft mij een goed gevoel dat het ons telkens weer lukt om alles naar tevredenheid van onze klanten op te lossen.”

“Feyter is een mooi bedrijf dat medewerkers veel kansen biedt, zoals scholing, het leren in de werkplaats en de kansen die je krijgt om door te groeien. Zoals ikzelf. In 2001 ben in begonnen als conventioneel frezer en na drie jaar ben ik doorgeschoven naar de CNC-gestuurde freesbank. Ik had daar inmiddels de nodige bijscholing voor gevolgd. Na dat zo’n 12 jaar te hebben gedaan, kwam de kans voorbij om voorman te worden. En die kans heb ik met twee handen aangepakt. En zo ben ik verder gegroeid, tot ik in 2017 teamleider verspaning werd. Zo zie je dat er genoeg mogelijkheden zijn binnen ons bedrijf!”

Terug naar Onze Collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×