Reina

BIM Modelleur / Tekenaar

In 2019 vierde Reina een jubileum: ze werkte toen maar liefst 30 jaar bij Feyter Group. Reina is werkzaam bij Faktor Civil Engineering als BIM Modelleur/tekenaar. BIM staat voor Bouw Informatie Model, wat kort samengevat zorgt dat de hele keten aan bedrijven en personen die bij een project zijn betrokken, tegelijk aan één bestand werken. Efficiency ten top dus.

“Ik ben letterlijk aan de tekentafel begonnen”, vertelt Reina. “In 1996 startte ik met digitaal tekenen in AutoCad. En in 2014 werd dat vervangen door Revit.” Reina is hét voorbeeld van iemand die een flinke carrière maakt binnen een bedrijf.

Als je Reina vraagt wat ze doet, is haar antwoord “mijn collega’s berekenen, ik teken het”. Zo simpel als dat klinkt ligt het alleszins niet. Reina tekent het bouwkundige en constructie deel van bijvoorbeeld een brug of bedrijfspand. Met Revit maakt ze alles inzichtelijk in 3D-tekeningen. Voor Reina is het boeiende aan haar vak dat ze een project ziet groeien, van de fundering tot het dak en dat zij er gedurende het hele proces bij betrokken is.

Terug naar Onze Collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×