Jerry Snell

Buitendienst Monteur

“Als buitendienst monteur bestaat mijn werk vooral uit onderhoud en reparaties aan heftrucks tot 10 ton. Bijna elke dag kom ik op andere locaties, waardoor geen één dag hetzelfde is.”

Jerry begon in 2018 als monteur bij Feyter Forklift Services. Hij is woonachtig in West-Brabant en komt vooral bij de klanten in die regio. “Mijn werkdag begint altijd direct vanuit huis. Van daar uit vertrek ik naar de klanten. De benodigde onderdelen en materialen ontvang ik via nachtvracht zendingen rechtstreeks in mijn service bus.”

Op de vraag wat het werk voor hem leuk en bijzonder maakt is hij duidelijk: “Mijn werk bij Feyter is leuk omdat ik onderweg veel vrijheid en ruimte heb om zelf de dag in te delen, uiteraard met instructies vanuit de planning. Ik ben daarom zelden op onze locatie in Terneuzen of Vlissingen. Maar ondanks dat ik vooral zelfstandig werk, heb ik toch veel contact met mijn collega’s. De sfeer is dan gezellig en persoonlijk!”

En waar hij in zijn werk voldoening uit haalt? “Regelmatig werk ik aan storingen. Die variëren van kleine probleempjes tot zeer uitgebreid sleutelwerk. Het geeft voldoening om een machine die stil is komen te staan door een mankement te repareren zo dat de machine weer snel ingezet kan worden en de klant tevreden is en door kan met zijn werkzaamheden.”

Terug naar Onze Collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×