Corwin van Liere

Calculator/Werkvoorbereider

“De goede sfeer tussen de collega’s en de beste oplossing bieden voor de klant, dát vind ik zo mooi aan Feyter”. Aan het woord is Corwin van Liere, sinds 2017 werkzaam bij Feyter.

Corwin werkt als calculator/werkvoorbereider. Zijn werk is erg divers, vertelt hij enthousiast. “Wat ik het leukste vind aan mijn werk?”. Nadat Corwin even heeft nagedacht komt er een waterval aan voorbeelden. “Het voorbereiden van het werk, de betrokkenheid van collega’s én klanten en dat ik van begin tot einde bij een project ben betrokken. Dan weet je echt wat speelt.”

Als je aan Corwin vraagt waarom hij mensen zou aanraden bij Feyter te solliciteren, is hij heel direct: “Leuke collega’s, diversiteit in werk en de mogelijkheid om je te ontwikkelen.”

Terug naar onze collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×