Bert Scheele

Buitendienst Monteur

“Hallo, mijn naam is Bert Scheele. Ik werk sinds mijn 19de bij Feyter en ben van een jonge BBL-er doorgegroeid naar een ervaren monteur.”

Over de vraag hoe het werken bij Feyter Group bevalt, hoeft Bert niet lang na te denken. “Ik heb het hartstikke naar mijn zin. Er hangt een goede onderlinge sfeer op alle afdelingen, als ik vragen heb, weet ik waar ik terecht kan. En het bedrijf is natuurlijk mooi uitgegroeid tot wat het nu is!”

Het mooie van het monteur-zijn vindt Bert dat hij veel buiten bezig is en onderweg is, je komt nog eens ergens, vertelt hij. “Als ik ’s avonds thuis kom, heb ik altijd weer iets nieuws te vertellen: waar ik ben geweest, wat ik heb gedaan die dag. Als ik ’s ochtends vertrek, weet ik niet precies hoe mijn dag eruit zal zien. En dat maakt het mooi, die diversiteit en de zelfstandigheid.”

Terug naar onze collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×