Arno van de Waeter

Chef Werkplaats

“Mijn baan als Chef Werkplaats bestaat uit het aansturen en begeleiden van de werkzaamheden aan machines in onze werkplaats in Terneuzen. Daarbij gaat het voornamelijk om verreikers en heftrucks, die binnen komen voor reparaties en onderhoud.”

“De werkdag begint iedere ochtend met een kop koffie en het doornemen van de werkzaamheden met mijn collega’s in de werkplaats. Als iedereen lekker bezig is met zijn werkzaamheden hou ik me bezig met het voorbereiden van de opdrachten die eraan komen. Ook administratieve taken komen dagelijks weer terug in mijn functie.”

“En dat is ook direct het leuke van mijn baan: Er zit veel afwisseling in de taken. Daarnaast is het fijn om met een team de storingen en reparaties op te lossen, zodat de klant weer tevreden met zijn machine kan werken.”

Terug naar Onze Collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons

×