Sharona Huijzers

HR TEAM

Mijn naam is Sharona Huijzers en ik ben sinds 2019 onderdeel van het HR team bij Feyter Group. Ik heb via het uitzendbureau de kans gekregen om hier aan de slag te gaan als HR Medewerker. Inmiddels ben ik in dienst van de Feyter en heb ik het enorm naar mijn zin. Werken bij Feyter ervaar ik als werken bij een organisatie waar naast passie voor het vak veel aandacht is voor ontwikkeling van het individu. Vanuit mijn rol als HR Medewerker lever ik hier samen met ons HR team iedere dag met veel plezier een positieve bijdrage aan. Ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons