Roy Vermeer

Assistent teamleider machinebouw en service – Allround constructiebankwerker – lasser

Roy Vermeer is assistent teamleider machinebouw en service én allround constructiebankwerker/lasser.

Da’s een hele mond vol. Roy legt graag uit wat hij doet. “Ik werk sinds 2008 bij Feyter. Ben begonnen als BBL-er en nu meewerkend voorman. Ik heb in die periode dus veel kunnen groeien en leren.”

“Het fijne aan het werken bij Feyter vind ik dat je veel vrijheid hebt in het indelen van het werk, dat je aanspreekpunt bent voor collega’s en klanten. Als er een specifieke opdracht is, kan ik altijd met mijn collega’s hierover sparren.”

“De sfeer bij Feyter is gemoedelijk”, sluit Roy af, “niet zo strak als op andere plaatsen.”

Terug naar Onze Collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons