Jos Saman en Jamailla Sanches

Service Coordinatoren

Bij Feyter Forklift Services werken vier service-coördinatoren, waaronder Jamailla Sanches en Jos Saman.

Jamailla werkt sinds 2016 bij Feyter, haar collega Jos net iets langer, namelijk vanaf 2015.

“Feyter is méér dan zomaar een bedrijf”, daarover zijn Jos en Jamailla het roerend eens. Zij omschrijven Feyter als een groot, internationaal opererend bedrijf met een klein, familiaal karakter.

Volgens beiden is de balans werk en privé, wat nodig is voor een goede werkrelatie, erg goed. “Het totaalplaatje klopt: we hebben regelmatig uitjes en borrels, en ’n boel leuke collega’s.”

Maar dat is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is. Ook bij Jamailla komt de mogelijkheid om intern door te groeien weer duidelijk naar voren. “Ik ben van assistent-planner doorgegroeid naar volledige planner, oftewel Service-Coördinator.”

Jos noemt de veelzijdigheid van zijn werk, het contact met klanten, monteurs en directie een fijn aspect van zijn werk.

Terug naar Onze Collega’s

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons