Dominique van Wezel

HR TEAM

Mijn naam is Dominique van Wezel en sinds 2016 werkzaam bij Feyter. Ik ben begonnen als HR Medewerker om bijdrage te leveren aan de invulling en verdere ontwikkeling van onze HR afdeling. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van HR Adviseur en heb ik ontzettend veel geleerd door de dynamiek die er leeft binnen het bedrijf en mijn fijne collega’s.

Het is mooi om te zien dat er veel mogelijkheden zijn binnen Feyter, we steeds blijven groeien en we hier met z’n allen aan werken. Wij als HR afdeling staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden vóór, tijdens en na de sollicitatieprocedure!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons