Dimitri van de Wiele

HR TEAM

Mijn naam is Dimitri van de Wiele en ondertussen sinds 2005 werkzaam bij Feyter. In de beginjaren was ik vooral verantwoordelijk voor een juiste personeel- en salarisadministratie maar ondertussen ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie, namelijk HR manager. In deze functie probeer ik de HR afdeling en het HR beleid binnen Feyter Group samen met mijn collega’s, management en leidinggevenden dagdagelijks (maar ook richting toekomst) vorm te geven en uit te voeren.

Mijn ervaring is dat je bij Feyter nog zelf het verschil kunt maken! Er is sprake van korte lijnen, een mens gericht beleid en er heerst een groot WIJ gevoel. Met een gezonde portie motivatie en enthousiasme biedt Feyter jou alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Solliciteer daarom direct en grijp je kans. En wie weet zien wij elkaar snel voor een verdere kennismaking!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakkundige collega’s voor een vast dienstverband. Ook zijn we regelmatig op zoek naar geïnteresseerden voor een technisch leer – werk traject (BBL), vakantiewerk, een stage- of afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures en heb jij interesse of wil je een open sollicitatie doen, solliciteer dan snel en gemakkelijk via de vacature pagina's. Vul vervolgens het formulier in en wij geven je snel - uiterlijk binnen 2 weken - een telefonische of schriftelijke reactie. Misschien zien wij elkaar dan vervolgens wel voor een verdere kennismaking op de betreffende werklocatie.

CONTACT HR

Volg ons